Cena faktoringa

FAKTORING CENA

Kolika je cena faktoringa i kako se obračunava?

U faktoring poslu vi faktoru prodajete potraživanje. Cena po kojoj vi prodajte potraživanje, odnosno novac koji vi dobijate za prodato potraživanje je jednaka nominalnoj vrednosti potraživanja umanjenoj za naknade koje naplaćuje faktor. Cena faktoringa odnosno naknada koju naplaćuje faktor se sastoji iz dve komponente. Faktoring naknade i naknade za obradu zahteva. Faktoring naknada se definiše u procentualnom iznosu za period od mesc dana i bračunava se dnevno primenom prostog interesa do dana dospeća potraživanja. Naknada za obradu zahteva je procentualni iznos vrednosti potraživanja koji se plaća jednokratno.

OBRAČUN

Faktoring kalkulator


KOLIKO IZNOSE FAKTORING NAKNADE?


Cena faktoringa odnosno iznos faktoring naknada zavisi od mnogo elemenata i cena se razlikuje od slučaja do slučaja. Očekivano je da faktoring nakanda za potraživanje koje dospeva za 60 dana iznosi između 2% i 5% vrednosti potraživanja. Da biste dobili tačnu cenu podnesite zahtev. Očekujte da će vam Alchemist dati konkurentnu ponudu.

PODNESITE ZAHTEV VEĆ DANAS!
ZAHTEV ZA FAKTORING

Nema skrivenih troškova!

Podešavanje Privatnosti
Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo dok korisite naš veb sajt. Ukoliko korisite naše usluge uz pomoć brauzera možete da ograničite, blokirate ili uklonite kolačiće u podešavanjima vašeg brauzera. Takođe koristimo sadržaje i skripte od trećih lica koji mogu da koriste tehnologiju za praćenje. Možete selektivno da date vaš pristanak za prikazivanje takvih sadržaja trećih lica. Za potpune informacije o kolačićima koje koristimo, podacima koje prikupljamo i kako ih obrađujemo molimo vas da pogledate našu Politika Privatnosti
Youtube
Pristajem da se prikaže sadržaj sa - Youtube
Vimeo
Pristajem da se prikaže sadržaj sa - Vimeo
Google Maps
Pristajem da se prikaže sadržaj sa - Google